SINDS 1892

Al 125 jaar is Lochtman een begrip in de ambachtelijke slagerswereld, 

In de loop der jaren heeft Lochtman zich gespecialiseerd in de productie en verkoop van typisch Limburgse vleesspecialiteiten, vleeswaren en kant & klare gerechten. 

Deze productie kenmerkt zich door de ambachtelijke manier van werken, moderne bereidings- en verpakkingstechnieken en het gebruik van alleen de beste verse ingrediënten.

Lochtman producten worden inmiddels op verschillende locaties met gebruik van uitsluitend unieke recepturen geproduceerd.  

Met Lochtman haalt u altijd een kwaliteitsproduct in huis zonder compromissen. 

Pure smaak is ons uitgangspunt.

WAT IS VOLGENS ONS KWALITEIT?

1.

SMAAK

Pure smaak is ons motto. Smaak moet het uitgangspunt zijn. Wij zijn voortdurend op zoek naar de juiste ingrediënten om pure smaken te realiseren.

2.

VERSHEID

Versheid hangt samen met pure smaak. Wij werken vanuit de basis altijd met vers vlees. De verse vleesdelen worden door ons zelf geselecteerd en verwerkt. Door een geoptimaliseerd verpakkings- en pasteurisatieproces weten wij smaak, versheid en houdbaarheid perfect te combineren.

3.

VERPAKKING

Topseal schalen, vacuüm verpakkingen en cups met deksel vormen de basis van de Lochtman producten. Voorzien van een full colour sleeve of etiket met een frisse uitstraling zijn onze producten in de schappen te vinden.

Lochtman werkt volgens de strengste hygiëne eisen, wij zijn I.F.S. gecertificeerd.

ifs-certificaat-2022-2023

4.

SERVICE 

Uiteraard hangt de juiste service samen met kwaliteit. Stipte leveringen middels geconditioneerd transport, goed advies en nauw contact met onze klanten zijn een paar voorbeelden.

Lochtman mag zich na al die jaren een sterk gevestigd merk noemen in de Nederlandse retail.
Door het hele land geniet menig gezin regelmatig van onze producten.
Onze producten zijn verdeeld over de hoofdgroepen: kant & klaar, vleeswaren, soepen, sauzen en salades. Op deze site kunt u alle informatie over onze producten terug vinden.
Het assortiment van Lochtman is voortdurend in beweging en er zijn dan ook geregeld nieuwe producten te vinden.

Smakelijk